Użytkownik:
Hasło:
Zaloguj mnie automatycznie przy każdej wizycie:
FAQ Szukaj Użytkownicy Grupy Rejestracja Zaloguj

Polskie Forum Graczy - AFTERFALL.net Strona Główna » Afterfall Universe » Fan art » krótki metraż
Poprzedni temat «» Następny temat
krótki metraż
Autor Wiadomość
Augustus

Status:
Wysłany: 2010-07-20, 16:53   krótki metraż

http://www.youtube.com/wa...player_embedded
http://www.digart.pl/wide..._Dzialania.html

Utwory:
Laibach - B Mashina
STAFFY & MAVERICK - MODERN WARFARE
wykorzystane fanowsko, niekomercyjnie

Teledysk jest owocem współpracy grupy LARP'owej "Shperacze" do której należę, uczestniczącej w imprezach powiązanych raliami post-apokaliptycznymi lub pokrewnymi.

Samemu odgrywałem rolę jednej z postaci (kapłan), współprojektowałem kadry i ujęcia.

Odtwórcy ról: postacie widoczne w małych kadrach od 3:40, od lewej:
Janosz, Panzer, Jos, Radzu, Augustus (Ja), Ars. Nazwiska do znalezienia na stronie shperacze.radzu.info (tylko tych którzy chcą je udostępniać).
Kamera - na zmianę.
Montaż i obróbka - Jos (również powiązany kiedyś z dawną Burzauzją/Afterfall'em)

Praca grupowa. Art mógłby równie dobrze zostać wrzucony prze innego ze współtwórców, ale tylko ja mam tu profil.

Konwent Oldtown (dwa dni konwentu, 3 LARP'a) - z myślą o którym pierwotnie powstawała grupa, zaczyna się 23 (ten piątek) i trwa do środy. Jeśli ktoś ma ochotę na nietypową zabawę i wsiąknięcie w świat post-apo - zapraszam :) Zwłaszcza że zasady rozgrywki w LARP'ie są w miarę friendly dla początkujących.

SeSim

Status:
Wysłany: 2010-07-21, 11:38   

Ehh te czyste blachy na ścierce :P Psuje to cały efekt ;) No i Aug mógłbyś się w ostatniej scenie trochę pobrudzić na ramieniu :P
OFF-TOP NINJA AGENT #001

IX. Thou shalt not worship false connectors. A special place in SCSI Hell is reserved for designers using 25 pin connectors on SCSI devices!

mr-cairo 

Status:
Wysłany: 2010-07-21, 14:48   

a co to za ruiny ? - wyglądają na jakieś popeerelowskie zakłady albo opuszczoną szkołę pod Czarnobylem

Polskie Forum Graczy - AFTERFALL.net Strona Główna » Afterfall Universe » Fan art » krótki metraż
Odpowiedz do tematu