Utwory:
Laibach - B Mashina
STAFFY & MAVERICK - MODERN WARFARE
wykorzystane fanowsko, niekomercyjnie
Teledysk jest owocem współpracy grupy LARP'owej "Shperacze" do której należę, uczestniczącej w imprezach powiązanych raliami post-apokaliptycznymi lub pokrewnymi.
Samemu odgrywałem rolę jednej z postaci (kapłan), współprojektowałem kadry i ujęcia.
Odtwórcy ról: postacie widoczne w małych kadrach od 3:40, od lewej:
Janosz, Panzer, Jos, Radzu, Augustus (Ja), Ars. Nazwiska do znalezienia na stronie shperacze.radzu.info (tylko tych którzy chcą je udostępniać).
Kamera - na zmianę.
Montaż i obróbka - Jos (również powiązany kiedyś z dawną Burzauzją/Afterfall'em)
Praca grupowa. Art mógłby równie dobrze zostać wrzucony prze innego ze współtwórców, ale tylko ja mam tu profil.
Konwent Oldtown (dwa dni konwentu, 3 LARP'a) - z myślą o którym pierwotnie powstawała grupa, zaczyna się 23 (ten piątek) i trwa do środy. Jeśli ktoś ma ochotę na nietypową zabawę i wsiąknięcie w świat post-apo - zapraszam :) Zwłaszcza że zasady rozgrywki w LARP'ie są w miarę friendly dla początkujących.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum