Admin, halo!? Zrób że jakąś lepszą rejestrację na forum bo nas boty zjedzą... Albo niech ktoś mi da możliwość banowania ludków bo widzę, że jako jedyny z administracji zaglądam jeszcze na to forum i walczę z botami...
_________________ OFF-TOP NINJA AGENT #001
IX. Thou shalt not worship false connectors. A special place in SCSI Hell is reserved for designers using 25 pin connectors on SCSI devices!
Lori
Wysłany: 2010-01-28, 11:12
Czy nie powinienem mieć blokady na to konkretne forum?
Sesim radze ci zainstalowac boty antyspamowe niz usuwac codziennie podejrzane konta tracac cenny czas Pisze to poniewaz forum projektu post apo w ,którym bralem udzial szlag trafił
Chętnie bym to zrobił ino nie mam uprawnień. Ja tu jestem tylko cieciem. Pisałem do "wyższej instancji" ale zostałem olany sikiem prostym. Tak samo ten temat miał być dostępny tylko dla administracji :P
_________________ OFF-TOP NINJA AGENT #001
IX. Thou shalt not worship false connectors. A special place in SCSI Hell is reserved for designers using 25 pin connectors on SCSI devices!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum