Wysłany: 2009-12-25, 17:44 Z zabawy w warsztacie...
Konwersja rosyjskiej maski p-gaz GP-7 z wszelakimi drobiazgami z urządzeń elektronicznych i nie tylko (telewizor, komputer, zworki, zapalniczka, kolczyk, nakładka na klamkę itd. :) ).
Co o tym sądzicie, jak wam się podoba? Szczere, otwarte opinie mile widziane ;).
Pozdr
A skoro miało być konstruktywnie to co ja bym w niej zmienił? Blachę jeżeli ma już być to wykroił dokładnie na cały wizjer przy jednoczesnym usunięciu szybki (chyba, że ma Ci to służyć jako klimatyczna osłona twarzy do ASG) i odjął troszeczkę tych co bardziej kolorowych bajerów, bo wygląda na przeładowaną.
Ogólnie podoba mi się.
_________________ Nie ma przypadków!
Radujmy się! Wszyscy jesteśmy /b/raćmi! :)
Umiejętność zachowania umiaru - bezcenna Blaszka dziurkowana zdecydowanie do lansu i niczego innego, rzeczywiście trochę ją przekombinowałem :) ale nie gardzę, mi się maseczka podoba i jeszcze nie jedna wyjdzie z mojego umysłu przez moje dłonie
Motywem była maska dla maski, ale post-apokaliptyczny larp to nie głupi pomysł Augustusie. Wyczaiłem ostatnimi czasy, że w Stargardzie Szczecińskim kroi się coroczna biba zwana OldTown - z chęcią trafił bym na taki zacny chamski festyn, zabawa może by przednia .
bez przesady - kiedyś za mało wiarygodne uważano artykuły o rodzeństwach syjamskich
Lori
Wysłany: 2010-01-14, 21:16
Z założenia nie wierzę w ani jedno słowo z portali traktujących o obcych, czarach, numerologii, chemitrails czy innych pierdołach. A owca z ludzką twarzą moim zdaniem przebija te tematy.
myślę że tu nikt ani w samym artykule ani w materiale filmowym jaki ukazał się w tvn24 nie próbuje dowodzić że ta owca ma ludzką twarz ale że deformacja z jaką przyszła na świat bardzo przypomina ludzką twarz - i trzeba przyznać mimo wszystko że podobieństwo to robi wrażenie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum