A kiedy z nim rozmawiałeś? Przyznam, że ja to usłyszałem ze 2 miechy temu. Może 3. Więc możliwe, że masz rację.
_________________ Każda podróż zaczyna się od pierwszego kroku... Ale to nie cel podróży kształtuje ludzką duszę, tylko droga, która do niego zmierza...
dodaje jeszcze krotka korekte pierwszego akapitu 'afterfall - features' ze strony.
Cytat:
Afterfall is not only a few games placed in a post-apocalyptic world. It is a huge project, in which we have put our hearts and effort. For many years we have worked on a universe that will be bigger, better, and more interesting than any game-world ever before. Now we can freely say "We have done it", and we want to show you the results in several different projects. The most important of them will be Afterfall cRPG (and by RPG we mean Role-playing game, not a game with RPG-elements only) and its sequel. Apart from that, we are planning to develop many games (and maybe not only games) representing various genres. One of them is RASCAL, a survival horror which will introduce you to our amazing Universe. Universe, where the only limit is your imagination.
moze jednak uda mi sie poprawic najbardziej razace bledy, chocby na raty.
niestety nie zrobilem korekty 'punkt po punkcie'
Nowy news jest gotowy, czekam tylko na zatwierdzenie.
Wbrew pozorom sporo osób z zagranicy to czyta, bo ciągle dostaje maile od fanów z całego świata pokroju "fajnie że wróciliście, wiązałem duże nadzieje z tym projektem i jak się dowiedziałem że powróciliście niemal skakałem z radości". :) Powiem szczerze, tego się nie spodziewałem.
A tak w tajemnicy Wam powiem, że jeżeli ładne poprosicie szefa, to może pozwoli wam zobaczyć mały filmik promocyjny z dema. :)
_________________ Nie ma przypadków!
Radujmy się! Wszyscy jesteśmy /b/raćmi! :)
a nie lepiej najpierw zapełnić tą stronę contentem i dokończyć (bo wygląda na niedorobioną )?
co Wy teraz chcecie pokazać?
przecież tam nic nie ma więc może się nie pchać w Świat ?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum